Tätä sivua on nyt luettu yhteensä

perjantai 1. huhtikuuta 2016

Puistobluesin pääkonsertin esiintyjät uusiksi!

Puistoblues elää voimakkaasti ajan hermolla. Nyt hermoon on isketty uusilla artistikiinnityksillä, kun Vanhankylänniemen Puistobluesin pääkonserttiin on kiinnitetty esiintymään Cheek, Sanni, Antti Tuisku, JVG, OMG, KVG ja Tauski!



"Koimme tarvetta uudistua myös artistien osalta." kommentoi selvinpäin festivaalipäällikkö Miika Porkki piknikviltin alta. "Cheek, Antti Tuisku ja Sanni ovat tuoreita bluesartisteja, jotka kuuluvat Suomen festivaalikesään kuin aitanpolku ilman sillä terhakasti astelevaa emäntää. JVG, OMG, LOL ja KVG taas löytyivät artistiagenttimme G.Ooglen kautta. Tauski taas on suomalaisen sinisen sielunmaiseman tulkki, jota olemme alustavasti kaavailleet festivaalin pysyväksi pääesiintyjäksi" festivaalikeisari Porkki jatkaa selvästi innostuneena.



Vanhankylänniemeen ei ole kuitenkaan nousemassa toista esiintymislavaa, joten ulkomaisten artistien osalta on jouduttu tekemään uudelleenjärjestelyjä. Sliden kuningas Sonny Landreth esiintyy nyt Vanhankylänniemen rannassa sijaitsevan liukumäen ylimmältä tasanteelta. Työnimellä "Slide with Sonny" toteutettavaksi suunniteltu konsertti tulee olemaan ainutlaatuinen ja märkä musiikkikokemus. SIMO on puolestaan siirretty Vanhankylänniemen kakarabluesien pääesiintyjäksi työnimellä "Spede, Vesku ja SIMO". J. Karjalainen ja Pepe Ahlqvist H.A.R.P on yhdistetty superkokoonpanoksi "Iso Pepe", joka esiintyy aamuisin klo 06:00-09:00 Järvenpään rautatieasemalla bluesviikolla työmatkakulkijoiden iloksi.



"Rumien blues-ukkojen aika on auttamatta ohi." festivaalin moniottelija Miika Porkki linjaa rumien aurinkolasiensa takaa. "Ihmiset katsoo päälavalla mielummin kauniita nuoria ihmisiä vähissä vaatteissa kuin hikisiä bluesmiehiä likaisissa farkuissa, rumissa aurinkolaseissa ja lättähatuissa. Esimerkiksi Anssi Kelaa harkittiin, mutta viimeisimpien tietojen mukaan Kela on tuoreen sukupolvenvaihdosleikkauksen myötä vanha ja väsynyt ukko mustissa vaatteissa. Kekkonen, Kekkonen, Cheekkonen." festivaalikuningas Porkki päättää haastattelun arvoituksellisesti hymyillen.

Puistobluesin pääkonsertti Vanhankylänniemessä 2.7.2016. 
www.puistoblues.fi
www.facebook.com/puistoblues
www.instagram.com/puistoblues
https://twitter.com/puistoblues
Anssi Kela: https://www.facebook.com/naamattu



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti